Froukje Wilming

Froek-8.JPG

I wan't to tell you a million stories. Stories of things I love to capture, stories of you, big or small reminds, in my very own way.

Mijn naam is Froukje Wilming en ik ben een fulltime fotografe uit Friesland, wonend in Haarlem. Mijn stijl is misschien wel het best als iets journalistieks te beschrijven; in elke foto die ik maak probeer ik een verhaal te vertellen. Een verhaal waar puurheid mijn streven is. De momenten moeten zo zijn vastgelegd alsof jij je zo weer in het moment kunt wanen bij het zien van de foto. Ik fotografeer zoals jij bent met focus op emotie. Iedereen, elk gevoel en elke plek is anders, en op die manier is het fantastisch om dat vast te leggen.
Ik vind het heerlijk om op een creatieve wijze het beste van alles naar boven te halen. Ik houd er van om portretten en reportages te maken, evenementen en bruiloften vast te leggen, maar eigenlijk is er nog zoveel meer! Toch is het allerbelangrijkste om de grote én kleine momenten in je leven te blijven herinneren zoals het écht was.

Op mijn site zie je een kleine glimp van mijn werk, maar wil je meer weten, schroom niet en let's have a talk!

Let me tell you your story!